Activitats

October 2018
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
2
3
4
7
9
10
11
14
16
17
18
23
24
25
28
30
31

AGENDA

  

 

  

 

 

Noticies principals

 • 1

Top Galleries

Festigailesbià

Presentació a l'Hotel Axel

Les més vistes

 • / Gen 5, 2010 Qui som?

  El Casal Lambda és un centre associatiu sense ànim de lucre que té com a objectiu la normalització del fet homosexual. Des de 1976 ofereix a gais i lesbianes un espai de trobada i orientació, i disposa d'un centre d'informació i documentació sobre sexualitat dirigit a professionals i investigadors. El Casal Lambda porta a terme un important treball de projecció social amb les seves activitats culturals i el treball continuat de sensibilització envers les institucions públiques, els partits polítics i el conjunt de la societat.

   

  L'objectiu principal del Casal Lambda és la normalització social de l'homosexualitat. La manca d'aquest reconeixement social porta sovint a gais i lesbianes a recloure la seva vida sexual i afectiva en cercles tancats i els causa dificultats per assumir-se, a la vegada que es produeixen situacions de discriminació.

   

  El Casal Lambda pot dur a terme la seva tasca gràcies a les aportacions econòmiques del seus associats i associades i al treball voluntari i desinteressat de moltes persones.

   

  Ens podeu trobar al Av. Marquès de l'Argentera, 22, Barcelona (al costat de l'Estació de França).

   

  I també a les xarxes socials Facebook i Twitter.

   

   

   
  Transports:      Bus: 39, 51 i H14     Bicing: Estacions 9 i 14     Metro: L4 (Barceloneta)      Rodalies: R2, R13, R14, R15 i R16 (Estació de França)     Taxi: Estació de França.
  Llegir més
 • / Gen 5, 2010 Què fem?

  El Casal Lambda dóna tota una colla de serveis i desenvolupa tot un seguit d'activitats d'esbarjo, culturals, artístiques, etc, com les que detallem: 

   

  SERVEIS

  Els serveis del Casal Lambda són accessibles a tothom que els sol·liciti. Consten d'un servei d'informació, que facilita adreces, informació i la inscripció a diverses activitats, dóna informació del funcionament i els horaris dels grups del Casal (Dones, Tardor, Joves, Sords, Muntanya i Tutti Frutti) i del servei d'assessorament o bé t'orienta on buscar la informació que demanes. És molt possible, però, que la informació que cerques sigui al Centre de Documentació Armand de Fluvià, que és el fons documental més complet de l'Estat espanyol sobre temàtica LGTBI: té biblioteca, videoteca i hemeroteca, amb publicacions d'arreu i un arxiu històric del moviment gai i lèsbic. Si necessites alguna atenció especialitzada, et pots adreçar als nostre servei d'assessorament: l'assessoria psicològica, l'assessoria jurídica o el servei d'acolliment. 

   

  ACTIVITATS

  El Casal Lambda t'ofereix un ventall d'activitats que es recullen a l'agenda mensual. Els diferents grups del Casal tenen espais de trobada i activitats pròpies. Recorda que sempre pots informar-te'n tot trucant al Servei d'Informació. Aquí tens un resum de les activitats principals:

   

  EL BALL DEL CASAL

  Un diumenge al mes organitzem un ball per compartir una bona estona musical amb els amics. Hi pots ballar des d'un tango, un pasdoble o un bolero a la cançó més candent de l'estiu,  passant pels èxits de la Shakira.  Per saber amb tota seguretat els dies i el lloc dels balls, que acostumen a fer-se el tercer diumenge de cada mes, consulta la nostra agenda. Actualment en "Pause".

   

  EXCURSIONS

  El grup de muntanya organitza sortides mensuals de senderisme per tot Catalunya. Bàsicament són sortides de caminar, però també se'n fan per anar a esquiar, a la platja o per fer acampades.

   

  MOSTRA DE CINEMA FIRE!!

  Aquesta activitat, primera mostra de cinema LGTBI de l'Estat, se sol realitzar a final de juny i principi de juliol. Durant una setmana i mitja es realitzen projeccions de les últimes novetats en cinema de temàtica homosexual, es ret homenatges a la trajectòria filmogràfica de diferents directors i directores i paral·lelament es realitzen diverses festes, en discoteques, i altres actes. A la Mostra s'hi pot veure bon cinema a bon preu i, si t'interessa el tema, segur que també hi podràs col·laborar com a voluntari o voluntària.

   

  Llegir més
 • / Abr 8, 2010 INFORMACIÓ

   

   

  Els objectius del Servei d'Informació són:

  • INFORMAR als gais i les lesbianes que ho requereixin, tant a nivell particular com professional, sobre totes aquelles qüestions relatives al fet homosexual, a les relacions afectives i sexuals entre persones del mateix sexe, del moviment associatiu de gais i lesbianes en general i del Casal Lambda en particular: la vida associativa, comissions de treball, grups i activitats. També es donen altres informacions adreçades a joves (PIJ) punt d'informació juvenil.
  • ACOLLIR als gais i les lesbianes i als seus amics i familiars en llurs necessitats personals i socials, tot estimulant la seva responsabilitat i col.laboració en la normalització del fet homosexual.
  • CONTACTAR I COL.LABORAR amb persones, associacions, projectes ciutadans i organismes de Catalunya, Espanya, Europa i altres parts del món que treballen per la normalització del fet homosexual, pel que fa a l'intercanvi d'informació i documentació, així com de les seves experiències en aquests camps.

  De quina manera et pots informar:

  Personalment a la seu social del Casal Lambda, carrer Verdaguer i Callís núm. 10, de dilluns a dissabte, de 17 a 21h

  Telefònicament, trucant al 933195550, de dilluns a divendres, de 17 a 21 h, i dissabtes,  de 18,30 a 21 h.

   

  Tipus d'informació que hi trobaràs:

  • Informació general a curt termini i a llarg termini:
   • Lleure (bars, discos, cafès, activitats organitzades per altres organitzacions gais i lesbianes).
   • Associacions de gais i de lesbianes del pais i d'arreu.
   • Serveis de salut, MTS i Sida.
   • Serveis d'atenció social i juvenil del pais.
  • Informació Interna del Casal:
   • Organització interna del Casal.
   • Nom, funcions i contacte del personal del Casal.
   • Comissions de treball.
   • Grups del Casal.
   • Serveis del Casal.
   • Activitats.

  El Servei d'Informació està ubicat al centre associatiu del Casal Lambda, al carrer Verdaguer i Callís número 10 de Barcelona, inaugurat l'any 2001, amb accés directe i a peu pla des del carrer.

  Com és l'equip d'informació :

  • 1 cap del servei: organització, coordinació i atenció al públic.
  • informadors/es voluntaris i voluntàries de dilluns a dissabte per la tarda.
  Llegir més
 • / Abr 8, 2010 Servei d'acolliment

  QUI SOM?

  El Servei d'Acolliment el porta un grup de persones voluntàries que treballem coordinades amb el servei d'informació, el centre de documentació i les assessories.

  QUI EN POT GAUDIR DELS NOSTRES SERVEIS?

  Tothom que ho necessiti pot acudir-hi, La nostra tasca va dirigida a: joves, mares/pares, amics, familiars, mestres, educadors i a tots aquells serveis socials que tinguin una incidència en el camp formatiu i educatiu vinculat a la sexualitat.

  EN QUÈ ET PODEM AJUDAR?

  Et podem ajudar, si et cal, amb una atenció més personalitzada, davant l'evidència de la teva orientació homosexual i sempre que necessitis assessorament.
  Et podem ajudar  en l'autoacceptació i la vivència de l'homosexualitat.

  ON ENS POTS TROBAR?

  Pots venir personalment al Casal Lambda, de dilluns a divendres, de 19 a 21 h., i dissabtes, de 18,30 a 21 h. Aconsellem, però, de trucar abans al telèfon 933 195 550 o envia'ns un missatge a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  per quedar. Cal tenir en compte que el mes d'agost el Casal està tancat per vacances.

  DE QUINS RECURSOS DISPOSEM?

  A més de tots aquells recursos de què disposa el Casal, és fonamental el tracte humà. D'altra banda disposem del suport de pares i mares que orienten puntualment quan hi ha necessitat i disposem també del suport professional d'una psicòloga. Et facilitarem lectures, vídeos i, a més a més, pots participar en les activitats que organitzen els diferents grups del Casal que també serveixen de suport en aquesta orientació.

  Llegir més
 • / febrer 11, 2011 CENTRE DE DOCUMENTACIÓ

  Sabieu que el Centre de Documentació Armand de Fluvià, a més d’arxiu històric del Casal, és hemeroteca, biblioteca i videoteca? Sabieu que el Centre de Documentació conté prop de tres mil llibres i dues mil pel·lícules en dvd que els socis i les sòcies us podeu emportar a casa gratuïtament pel sistema de prèstec durant quinze dies? Us animem a visitar-lo i a fer-ne l’ús que com a socis i sòcies del Casal teniu dret.

  Llegir més

 • / Abr 8, 2010 Assessoria psicològica

  L'assessorament psicològic del Casal porta més de trenta anys ajudant en processos d'autoacceptació de la homosexualitat, bisexualitat i transsexualitat sota la més estricta confidencialitat i professionalitat. Es pioner a l'Estat espanyol i les seves tasques s'han anat ampliant i diversificant amb el pas del temps.

  Les visites més demandades son els processos d'autoacceptació de l'orientació homosexual i de l'orientació bisexual, així com els acompanyaments a persones amb identitats no normatives i transsexuals.

  A nivell de parelles atenem parelles homosexuals, bisexuals i transgèneres. També pares de nois i noies homosexuals i transsexuals, i famílies homoparentals.

  • ASSESSORA els joves, els seus familiars i amics, així com professionals de l'àmbit dels serveis socials I de la salut sobre aspectes psicològics del fet homosexual.
  • ACULL gais i lesbianes, els seus amics i familiars, en llurs necessitats psicològiques i socials, tot estimulant la seva responsabilitat i col·laboració en la normalització del fet homosexual.
  • RESPON a les necessitats sovint viscudes com a problemes individuals i vertebrar una consciència col·lectiva per afavorir l'autoacceptació i la integració social.
  • TREBALLA estretament amb els Grups específics del Casal: Comissió educativa, Grups de dones, Grup de joves I Grup de la tardor especialment.
  • TREBALLA I COL·LABORA estretament amb altres Associacions LGTB.
  • COL·LABORA amb d'altres professionals de la xarxa d'atenció primària.
  • PARTICIPA amb el Web. Sexejoves.cat del Institut Català de la Salut com a membre del Comitè Editorial.

   

  Més informació i concertació de visites: tel. 933 195 550 (de dilluns a divendres, de 10h a 14h, excepte dimarts o de dilluns a dimecres, de 17h a 21h). Agost, tancat per vacances.

  Llegir més
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
 • 32
 • 33
 • 34
 • 35
 • 36
 • 37
 • 38
 • 39
 • 40
 • 41
 • 42
 • 43
 • 44
 • 45
 • 46
 • 47
 • 48
 • 49
 • 50
 • 51
 • 52
 • 53
 • 54
 • 55
 • 56
 • 57
 • 58
 • 59
 • 60
 • 61
 • 62
 • 63
 • 64
 • 65
 • 66
 • 67
 • 68
 • 69
 • 70
 • 71
 • 72
 • 73
 • 74
 • 75
 • 76
 • 77
 • 78
 • 79
 • 80
 • 81
 • 82
 • 83
 • 84

Centres d'informació LGTB

En construcció.

 

Catalunya

  

La Fondona   DIXIT

(Fons documental feminista/LGBTI/queer, sorgeix de la iniciativa d'un grup de veïnes del barri de La Bordeta que col·laborem amb el projecte de Can Batlló i, concretament, amb la biblioteca popular Josep Pons)

 

(Centre de Documentació de Serveis Socials és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família que s'adreça als i les professionals dels serveis socials per promoure la gestió i la difusió del coneixement en l'àmbit del benestar social, els drets de ciutadania, la promoció de l’autonomia personal i l'atenció a la dependència.)

     
Biblioteca pública Sagrada Família-Josep M. Ainaud de Lasarte (Barcelona)   Biblioteca Central de Terrassa
(Des dels seus inicis, la Biblioteca Sagrada Família-Josep M. Ainaud de Lasarte disposa d'un fons especial de temàtica LGBT. A més, la biblioteca reuneix en una secció ubicada a l'Espai Jove obres destinades a un públic jove que necessiti orientació o, simplement, vulgui apropar-se a aquest lectura.)  

(Des d'abril del 2005, i gràcies a la col·laboració Des d'abril del 2005, i gràcies a la col·laboració del Servei de Ciutadania i Drets Civils de l'Ajuntament de Terrassa, la bct compta amb una col·lecció de documents sobre temàtica homosexual. Més de cinc-cents llibres, materials audiovisuals i diverses publicacions periòdiques integren aquesta col·lecció.)

     
Biblioteca pública Pau Vila (Molins de Rei)    
(La Biblioteca Pau Vila compta amb un ampli fons de temàtica gai, lèsbica, transsexual i bisexual en formats ben diversos.)    

 

 

Espanya

 

Biblioteca de Aldarte (Euskadi)   Biblioteca de COGAM (Madrid)
(ALDARTE  trabaja en el ámbito de la homosexualidad, el lesbianismo y la transexualidad. Para ello, pone en marcha recursos de atención, educativos y de sensibilización que se ofrecen a la sociedad y que buscan generar soluciones positivas para resolver los conflictos y problemas que originan la intolerancia y los prejuicios sociales dirigidos al colectivo de lesbianas, homosexual y transexual.)   (La biblioteca de COGAM está en fase de reorganización de espacios y del fondo documental especializado en temática Lésbica, Gai, Bisexual, Transexual, Queer e Intersexual.)
     

 

 

Món

 

Ihlia (Països Baixos)   Maurice GLBTQ (Itàlia)
(IHLIA is an international gay/lesbian library, archive, information and documentation centre about homosexuality and sexual diversity. You can find us in Amsterdam.)   (Il MAURICE è un'associazione nata nel 1985 la cui attività è stata da sempre finalizzata a combattere ogni tipo di discriminazione e pregiudizio, con particolare riferimento al diritto alla libera espressione dell'orientamento sessuale e dei percorsi dell'identità di genere.)
     
Australian Lesbian and Gay Archives (Austràlia)   Canadian Lesbian+Gay Archives (Canadà)
(The Australian Lesbian and Gay Archives are the biggest repository of historical materials about homosexuals and homosexuality in Australia. The Archives were established in 1978 at the Fourth National Homosexual Conference.)   (The Canadian Lesbian and Gay Archives (CLGA) is the largest independent LGBTQ+ archives in the world. With a focus on Canadian content, the CLGA acquires, preserves and provides public access to information and archival materials in any medium.)
     
University of Victoria Transgender Archives (Canadà)    
(The University of Victoria Libraries believes that the history of pioneering transgender activists and the work they have done on behalf of their communities must be preserved.)    

 

Contacte:  

 • Carrer Verdaguer i Callís, 10, Barcelona
 • Telèfon: 933 195 550
 • Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • Facebook: CDArmand de Fluvià

Llibreries LGTB

En construcció.

 

Catalunya

  

Antinous
Cómplices 
Antinous , es un ambicioso proyecto que nace en 1997 con la intención de colaborar a la normalización del “hecho homosexual” desde la cultura y desde una participación activa en la sociedad. Cuando configuramos el modelo de librería teníamos muy claro lo que queríamos Es la librería LGTBQ histórica de Barcelona. Llevamos 19 años difundiendo la cultura homosexual, con un compromiso decidido con la integración y la igualdad de derechos de gays, lesbianas y transexuales de todo el mundo.
   

 

 

Espanya

 

Berkana (Madrid)  

Creada en 1993, Berkana fue la primera librería especializada en cultura homosexual del Estado Español. Los primeros años fueron difíciles, ya que no existían libros para rellenar nuestras estanterías y nuestros clientes todavía no habían perdido el miedo a ser visibles. Después de veinte años podemos decir con orgullo que además de ser una de las librerías más grande del mundo en nuestra especialización, somos un referente de la cultura gay y lésbica, tanto en España como en el extranjero.

 
   
   

 

 

Món

  

     
       
       
       
       
       

 

Contacte:  

 • Carrer Verdaguer i Callís, 10, Barcelona
 • Telèfon: 933 195 550
 • Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • Facebook: CDArmand de Fluvià

Associacions LGTB

En construcció.

 

Catalunya

 

 

       
       
       
       
       
       

 

 

Espanya

 

     
       
       
       
       
       

 

 

Món

  

     
       
       
       
       
       

 

Contacte:  

 • Carrer Verdaguer i Callís, 10, Barcelona
 • Telèfon: 933 195 550
 • Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • Facebook: CDArmand de Fluvià

Mitjans de comunicació

En construcció.

 

Catalunya

  

       
Revista Lambda
Infogai TimeOut IdemTV
       
       
InOutRadio Revista GB Revista Colors  
       

 

 

Espanya

 

       
       
       
       
       
       

 

 

Món

  

Attitude The Advocate Têtu  
       
       
       
       
       

 

 

Contacte:  

 • Carrer Verdaguer i Callís, 10, Barcelona
 • Telèfon: 933 195 550
 • Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • Facebook: CDArmand de Fluvià

 

 

porn

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Veure Política