ACOLLIMENT

QUI SOM?

El Servei d'Acolliment el porta un grup de persones voluntàries que treballem coordinades amb el servei d'informació, el centre de documentació i les assesories.

QUI EN POT GAUDIR?

Tothom que ho necessiti pot acudir-hi, La nostra tasca va dirigida a: joves, mares/pares, amics, familiars, mestres, educadors i a tots aquells serveis socials que tinguin una incidència en el camp formatiu i educatiu vinculat a la sexualitat.

EN QUÈ ET PODEM AJUDAR?

Et podem ajudar, si et cal, amb una atenció més personalitzada, davant l'evidència de la teva orientació homosexual i sempre que necessitis assessorament.
Et podem ajudar  en l'autoacceptació i la vivència de l'homosexualitat.

ON ENS POTS TROBAR?

Pots venir personalment al Casal Lambda, de dilluns a divendres, de 19 a 21 h., i dissabtes, de 18,30 a 21 h.   Aconsellem, però, de trucar abans al telèfon 933195550 per quedar. Cal tenir en compte que el mes d'agost el Casal està tancat pervacances

DE QUINS RECURSOS DISPOSEM?

A més de tots aquells recursos de què disposa el Casal, és fonamental el tracte humà. D'altra banda disposem del suport de pares i mares que orienten puntualment quan hi ha necessitat i disposem també del suport professional d'una psicòloga.
Et facilitarem lectures, vídeos i, a més a més, pots participar en les activitats que organitzen els diferents grups del Casal que també serveixen de suport en aquesta orientació.

 
 
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner

ACCÈSBàner
Bàner
Bàner
Bàner

CASAL LAMBDA   c/ Verdaguer i Callís nº10    08003   Barcelona    telf: 93 319 55 50    fax: 93 310 30 35