Sessions de treball del projecte europeu "DOING RIGHT(S)"

Desde el dia 3 fins el diumenge 9 de juliol, l'Universitat Autònoma i el Casal Lambda han estat les encarregades de rebre els components del Equips de treball del Erasmus Plus Doing Ritghs que s'està duent a terme amb diverses universitats i entitats de Polonia, Italia i Barcelona.

Els dies 5, 6, 7, 8 i 9 s'ha treballat intensament a la nostra seu una part important del projecte.

El dia 5 varen presentar les tasques diverses que du a terme el Casal. En primer lloc la Silvia Morell com a responsable del Servei Psicològic va donar la benvinguda a les assistents i va presentar les tasques que es porten a terme gracies a la tasca de totes les seves integrants Vero Portillo, Julia Ceamanos, Alessandra Amato, Anna Delgado i Giulia Agnesse.

En Jordi Samso, president del Casal, va presentar una breu història del moviment a Catalunya i Espanya. La Laura Gonzalez i la Núria Becerra el Servei Juridic. El Mario Allegrenzi va fer d'intèrpret excelent, va presentar les activitats culturals, la comissió educativa i el Fire!!. La Begoña Trujillo mediadora artística va presentar les noves propostes d'Espai creatiu i les intervencions que ha fet aquest curs. La Maria Pujol va fer una presentació del Grup Jove, del Grup de Dones i sobre la campanya de les microagressions.

A la tarde varem intervenir Vicent Borras, el vicepresident de l'Associació FLG, i l'Eleni Miravilia com a representant de les famílies europees.

Diumenge al migdia s'ha fet la cloenda de les sessions de treball.

   
   
   

 

Entitats amb les que va participar el Casal en el projecte van ser: Universitat Autònoma de BarcelonaTolerado (Polònia), Institute of Psychology (Polish Academy of Sciences), Agenzia sanitaria e sociale regionale (Regione Emilia-Romagna) i Università di Verona.

Aquí us podeu descarregar un dels documents del projecte: "Words for inclusion: a european glossary on LGBT parenting".

Espai creatiu Lambda

 

Dimarts 8 de maig el Casal inicia un nou projecte creatiu.

Tindrà periodicitat mensual i en horari de 18 a 20h.

El taller oferirà un espai on s' utilitzaran tècniques com la pintura, el collage, materials reciclats, etc. Tot en un ambient relaxat i amb música...

L'objectiu és emprar l'art com a mitjà d'expressió, de creació i de reflexió. La mediadora artística encarregada serà la Begoña Trujillo.

Us esperem!!!

 

Info a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Visita a Varsòvia de l'equip d'assessorament psicològic

Dins el marc del projecte europeu "DOING RIGHT(S): Innovative tools for professionals working with LGBT+ families", al qual l'equip d'assessorament psicològic del Casal ha estat escollit, l'equip ha fet una visita al companys de Varsòvia de la campanya "Kampania przeciw homofobii".

 

 

Casal Lambda participa al projecte europeu "DOING RIGHT(S)"

 

L'equip d'assessorament psicològic del Casal Lambda ha estat escollit juntament amb la Universitat Àutonoma de Barcelona per participar al projecte europeu "DOING RIGHT(S): Innovative tools for professionals working with LGBT+ families" que tindra una durada de 28 mesos i té per objectiu la creació d'un protocol europeu d'entrenament i d'actuació per als professionals que treballen amb les famílies LGBT +.

porn

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Veure Política