El jardí botànic

La visita del Jardí Botànic de Barcelona és una bona oportunitat per descobrir la flora mediterrània de tot el món, vol mostrar la gran similitud dels paisatges californians, xilens, sud-africans i australians amb els de la conca mediterrània mitjançant una àmplia representació d'espècies vegetals de clima mediterrani. 

Diumenge 14 de maig de 2017 a les 10,15h  


 Situat en un pendent suau del Parc de Montjuïc, el Jardí Botànic de Barcelona posa a l’abast del visitant una passejada diferent en cada estació de l’any a través de la vegetació de les cinc regions del món amb clima mediterrani.

Horari de la visita: a les 10,15 del mati / Temps aproximat: 1,30 hora / Lloc de trobada: a la plaça Espanya (torres Venecianes) a les 10,15 per agafar el Bus

   

Preu 6 € per a socis i 9 € per no socis. (inclou entrada i visita guiada)

Adreça del Jardí Botànic Dr. Font i Quer, 2 (Montjuïc)

Dinar: si teniu interès en quedar-se a dinar ho comuniqueu en la inscripció.

 

INSCRIPCIONS: Envieu primer un correu electrònic a (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ) per reservar lloc (si us plau, indiqueu nom i cognoms i mòbil) i feu l’ingrés a, BBVA-Catalunya Caixa ES72 0182-4609-9802-0116-3862 indicant el vostre NOM i BÒTANIC. També us podeu apuntar directament al Casal Lambda i fer el pagament, Av. Marquès de l’Argentera, núm. 22, Barcelona.  

 

Data límit d'inscripció fins el 10 de maig

 

 ORGANITZADORS: Cesc i Vicenç (Casal Lambda), Moltes gràcies a tots/es per endavant.

porn

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Veure Política