CANIGÓ (Conflent - Catalunya nord)

     

9 al 11 de setembre de 2017

Aprofitarem la festa de la Diada per fer un dels cims més emblemàtics de l’excursionisme català.

 Desplaçament en vehicles particulars i allotjament al Refugi de Marialles.

 DESCRIPCIÓ GENERAL: 

Dissabte 9: Sortida a les 8 del matí de Barcelona, (Renfe Sant Andreu Arenal, Metro Fabra i Puig). Ruta Girona-Figueres-La Jonquera-Elna. Temps per esmorzar i fer una visita de la població (catedral i claustre romànics, Maternitat...) Continuarem viatge fins Ille-sur-Têt on farem parada per dinar de picnic i fer una passejada per admirar la meravella natural dels “Orgues”. Si hi ha disponibilitat de temps ens acostarem fins Sant Miquel de Cuixà (magnífic monestir romànic). I ja reprendrem el camí per arribar al refugi abans de les 18.00 hores (sopar a les 19.00, horari europeu) al Refugi de Marialles.

.Diumenge 10: Esmorzar d’hora i dedicarem el dia a gaudir de una de les més afamades excursions. EXCURSIÓ NO APTA PER EXCURSIONISTES NO EXPERIMENTATS. Del refugi (1718 m.) baixarem fins travessar el torrent de la Llipodera; en poc més de 40 minuts ja tindrem una esplèndida visió del Canigó.  Haurem de passar a gual el riu Cadí de aigües gèlides. Seguirem fins al refugi Aragó (2123 m.) i ja pels plans de prat pirinenc pujarem fins la portella de Valmanya on enfilarem la pujada final per la famosa “Xemeneia”. Desnivell aprox. 1200 m. 4 hores d’anada. Tornada pel mateix camí, ja més tranquil·lament. Dinar de picnic. Sopar i dormir al mateix refugi. 

Dilluns 11: Agafarem els cotxes cap al poble de Castell i anirem a peu (30’) fins Sant Martí del Canigó. Visita del monestir. Després anirem a visitar la població emmurallada de Vilafranca de Conflent. Dinar de comiat en un restaurant de la zona i tornada a Barcelona. 

Cal portar: Cal portar roba d’abric, impermeable, sabates de muntanya, tovallola i necesser, roba de recanvi, cantimplora... menjar pels dinars de dissabte i diumenge (es pot encarregar picnic al refugi). Cal portar sac o llençols, al refugi hi ha mantes. 

 
PREU: aproximadament 110 € (organització, dues nits en MP i dinar del dilluns). El cost del desplaçament en cotxes es calcularà un cop allà i es distribuirà entre tots els participants (aprox. 100 euros/cotxe). Preu dels picnics al refugi 9 €, les dutxes 2,50 €, suplement vegetarià 3 €. Visites opcionals no incloses (catedral, monestir...)
 
 
INSCRIPCIONS: Envieu un correu electrònic indicant nom, telèfon, si voleu picnic i disponibilitat de vehicle (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. ) per reservar plaça i feu un ingrés de 50€ al comte de BBVA  ES72-0182-4609-9802-0116-3862  , indicant el vostre nom i CANIGO. També us podeu apuntar directament al Casal Lambda (Av. del Marquès de l'Argentera, 22,  Tel. 93-319 55 50)
 
Places limitades (12 màxim).
 
VOCALS: Joan
 
AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D'ACCIDENT. L'assegurança corre a càrrec de cadascú, no assumint la organització cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de l'activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers.
 
 

PORTA DEL CEL (Parc Natural de l'Alt Pirineu)
 

   
     
     

 

 Aquest estiu fem una travessa de muntanya al Parc natural de L'Alt Pirineu passant per diversos cims i estanys, entre ells la Pica d'Estats, cim de Catalunya i l'Estany de Certascan

 

Del 29 de juliol al 3 d'agost de 2017

 

PLACES LIMITADES

  

El recorregut del circuit porta a qui el realitza al cim més alt de Catalunya, la Pica d'Estats (3.146m). El recorregut passa també per l'estany glacial més extens de Catalunya, l'estany de Certascan. Son aquests cims i els nombrosos estanys els que han donat el nom al circuit. El cel, els núvols, el seu reflex en els estanys i la neu que hi és present en alguns trams fins entrat el mes d'agost, creen la sensació d'emprendre el camí cap a la Porta del Cel.

 

   

El preu de la inscripció oficial surt per uns 250€ amb pensió completa. a això se li ha de afegir pernoctar a Tabascan l'última nit i el transport


Qui hi estigui interessat cal que envï un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i fer una paga i senyal de 105€ (ja indicarem a quin compte s'ha de fer) per fer la reserva

Hi ha descomptes per als que tenen carnet de federat, als que no tenen carnet hi ha l'opció de fer una assegurança, molt recomanable (10€)

 

ES UNA TRAVESSA DURA

 

http://www.laportadelcel.com/index.html

 

Calendari de sortides de 2017


Sortides de diumenge:

29 de gener DE VILAFRANCA A SITGES

26 de febrer LLUÇANÈS

26 de març CASTELLTERÇOL - CENTELLES 

28 de maig CONGOST DE MU 

25 de juny MUNTANYES DE VANDELLÓS / PLATJA DEL TORN

24 de setembre DE SAU A ANGLÈS_CAMINS DEL TER IV

29 d'octubre MONISTROL A COLLBATÓ_MM VI 

26 de novembre  OLZINELLES

17 de desembre SERRA DE MARINA

 

Sortides llargues:

Setmana Santa: 14-17 d’abril   CASTELLS CÀTARS II

Pont 1 maig: 29 d’abril al 1 de maig PORTS DE TORTOSA

Sortida d'agost: 29-3 d'agost PORTA DEL CEL

Pont Diada: 9-11 de setembre  CANIGÓ

Pont Pilar: 12-15 d’octubre AIGÜES TORTES

Pont Immaculada: 6 al 10 de desembre  A DETERMINAR

 

 

* El calendari pot variar a causa de diversos factors; climatologia, etc,...

Més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

porn

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Veure Política