CONGOST DE MU (Balaguer La Noguera)

     

28 de maig de 2017

LLOC DE SORTIDA: A la sortida del metro Palau Reial (L3)  a les 7.30h

DESCRIPCIÓ GENERAL:

Ruta al cor de la comarca de la Noguera, als primers contraforts prepirinencs, al voltant de la contrada on la Noguera Pallaresa aboca les seues aigües al Segre.

Sortirem en autocar des de Barcelona fins arribar a Camarasa on ens deixarà l’autocar a 1 km del poble.  Començarem caminant 2 km per una pista asfaltada fins arribar a l´aiguabarreig del Segre i el Noguera Pallaresa, que és el punt d’inici de la sortida. Pujarem fins la Penalta, amb vistes sobre bona part del prepirineu, i després per un terreny més planer, entre conreus, arribarem a la cabana del Poll. Des d´aquest punt, baixarem per un terreny més boscós, primer per camí i després per pista, fins al poble d´Alòs de Balaguer, dominat per les ruïnes del seu castell. A la sortida del poble, una àrea de picnic ens permetrà de dinar còmodament. Després enfilarem el camí de tornada que segueix la riba del Segre, passant pel congost de Mu, fins a tornar al punt de partida.

 Distancia: 22km

Durada caminada.: 7 hores

Desnivell acumulat: 400m

Dificultat: mitjana
 
QUÈ CAL PORTAR: esmorzar i dinar, aigua, bon calçat i impermeable 

 PREU: 12 € per socis i 17 € per no socis.
 
INSCRIPCIONS: enviar un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per reservar plaça i a continuació feu l’ingrés al BBVA ES72 0182 4609 9802 0116 3862, indicant el vostre nom i MU . També us podeu apuntar directament al Casal Lambda (Av. Marquès de l’Argentera, 22 Barcelona, tel. 93 319 55 50)    
                      
 
VOCALS: Francesc
 
AQUESTA EXCURSIÓ NO INCLOU ASSEGURANÇA EN CAS D'ACCIDENT. L'assegurança corre a càrrec de cadascú, no assumint la organització cap responsabilitat pels danys o perjudicis que la pràctica de la activitat pugui ocasionar a un mateix i/o a tercers.
 
 
porn

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Veure Política