GRUP DE DONES

   

El grup de Dones del Casal Lambda es va constituir l’any 1994 i és un lloc de trobada de dones lesbianes, bisexuals, i transgènere.

En el nostre grup hi tenen cabuda totes aquelles dones que encara no han entrat en contacte amb d’altres dones i busquen un grup amb qui parlar i compartir moments . També s’hi troben aquelles dones que ja han sortit de l’armari però encara no han trobat el seu lloc en l’ambient, o dones que es senten còmodes dins del nostre grup i consideren el Grup de Dones una activitat més.

El grup de Dones del Casal Lambda no ens quedem alienes a la lluita per les nostres llibertats. A més, participem en vàries manifestacions com ara la del 25 de Novembre (contra la violència de gènere), la del 8 de Març (dia de la Dona) o la del 28 de Juny (dia de l’orgull LGTB).

Des del nostre grup volem promoure i fomentar l’oci, el lleure, i l’entreteniment de les dones. Volem potenciar l’acció de les dones dins de l’oci actiu i saludable. Som un grup que acull dones lesbianes, bisexuals i transgèneres, i aquest grup els hi permet sortir del tancament personal per circumstàncies diverses, i d’aquesta manera poden conèixer gent, intercanviar experiències, xerrar i passar-ho bé sense complexes. Pensem que és una labor important i com a grup treballem en aquesta direcció.

 

Què fem?

El grup de Dones del Casal Lambda, per una banda fem activitats de formació com ara, xerrades, cine fòrum, i tallers divulgatius. I per l’altra banda també organitzem, sopars, festes, rutes de senderisme, i altres activitats d’oci.

  • Xerrades: són conferències que tracten diversos temes que afecten i interessen a les dones.
  • Cine fòrum: És un cicle periòdic i gratuït de cinema lèsbic, bisexual i transgènere.
  • Tallers divulgatius: Realitzem tallers de teatre, tallers de carícies, i tallers d’estiraments i moviment del cos.
  • Rutes de senderisme: normalment són sortides d'un sol dia seguint una ruta marcada (GR).

És important dir, que el Casal Lambda ofereix un servei d’acolliment per aquelles dones que necessiten una atenció més personalitzada i necessiten assessorament. Un cop realitzada aquesta acollida, una de nosaltres s’encarrega d’explicar a la persona en què consisteix el Grup de Dones del Casal i quines activitats realitzem, i si la persona ho desitja el pas següent és presentar-li al grup.

Ens reunim cada divendres a partir de les 17:30 hores a la seu del Casal Lambda.

Les activitats les muntem nosaltres mateixes. Totes les activitats programades les podeu trobar a l’agenda del Casal.

porn

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Veure Política