GRUP DE MUNTANYA

 

 

Des d´els seus inicis el Casal Lambda havia anat organitzat, eventualment, sortides a la natura, com a activitat lúdica i de coneixement, per als seus associats.
El grup de muntanya, pròpiament dit,  va néixer l'any 1992 per iniciativa d'una colla de socis amants de la natura, que van dotar de periodicitat mensual aquelles sortides eventuals. D'aleshores ença, s'han anat realitzant puntualment cada mes.

L'activitat principal que es desenvolupa és el senderisme i normalment són sortides d'un sol dia seguint una ruta marcada (GR).
A més del senderisme,  es fan també altres activitats, com acampades,  navegació en canoa, espeleologia, barranquisme, etc., les quals, en la majoria dels casos, requereixen més d'un dia.

Amb aquestes sortides hom preten facilitar el contacte amb la natura i travar bones amistats, a la vegada que són també una alternativa lúdica a l'ambient, que  normalitza el col·lectiu gai en el si del món excursionista.

Des del pricipi del 2004, el Grup de Muntanya està adherit a la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i a la Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada (FEDME).

El grup es reuneix un cop l'any en trobades obertes, on es decideix el calendari de sortides i llus responsables.

 

Calendari 2017 d'excursions

 

Ja disponible calendari 2018 d'excursions

 

Pròximes sortides del grup

 

 

Contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

porn

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Veure Política