GRUP DE SORDS

El Grup de Sords es va consolidar el 17 de Març de 2001, format per persones gais i lesbianes amb deficiència auditiva, a més de persones oients que col·laboren. Les activitats que realitzem estàn completament dirigides al nostre col·lectiu. Ens trobem alguns dissabtes de 19h a 22h al Casal Lambda, per conèixer-nos, compartir informació i experiències, organitzar activitats culturals i lúdiques adequades a la nostra particularitat, etc.

Ara estem proposant noves diverses idees i estem organitzant diferents activitats perquè tots es puguin trobar a gust. El nostre mitjà vehicular de comunicació és la llengua de signes catalana (LSC), que vol dir LSC. 

Segueix-nos al blog o al facebook , contacte: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

 

Proper el dia 17 de març de 2016, començarem el 15è Aniversari del Grup de Sords del Casal Lambda. Per primera vegada Ramon Munt i Juan Jiménez (membres del grup) formen part de la Junta Directiva de l'any 2016/18.

 

Us convidem a assistir a l'obertura del 15è aniversari del Grup de Sords el dia 19 de Març a les 18h al Casal Lambda, on hi haurà una presentació de la nostra història breu i gaudirem de l'aperitiu.

porn

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Veure Política