• Maig, mes de visibilitat i reivindicació al casal

  Aquest mes de maig al Casal tenim moltes activitats i xerrades destinades a la visibilitat i la reivindicació del nostre col·lectiu. El mes ja a començat amb l'excursió del grup de muntanya al Vall de la Zafán per una via verda. El dia 7 seguirem amb una xerrada per donar Llegir més
 • Aiguamolls de l'empordà

  Diumenge 6 de juliol de 2014 Aiguamolls de l’Empordà (Alt Empordà) LLOC DE SORTIDA: Quedem a les 7.30 h del matí a Sant Andreu Arenal (metro Fabra i Puig), per anar cap a Castelló d’Empúries, on esmorzarem. DESCRIPCIÓ GENERAL: Per fi arriba la popular sortida de l’estiu del grup de Llegir més
 • ESTANY DE BANYOLES

  Dissabte 29 de març de 2014 Pels voltants de l’estany de Banyoles (Pla de l’Estany) L’itinerari, relativament curt i de poc desnivell, ens permetrà fer el circuit complert d’una formació lacustre reconeguda mundialment i tindrem a més una excel·lent perspectiva de l’estany, de la ciutat (la Balneolas llatina) i dels Llegir més
 • JUDY GARLAND I STONEWALL

  "Qui és?" diuen els més joves del Casal quan veuen la imatge d'aquest mes de l'agenda del Casal. Es tracta de Judy Garland l'actriu que va encarnar a l'adorable Dorothy a "El màgic d'Oz" pel·lícula del 1939, icona del nostre col·lectiu, principalment per una de les cançons que canta el Llegir més
 • 1 Maig, mes de visibilitat i reivindicació al casal
 • 2 Aiguamolls de l'empordà
 • 3 ESTANY DE BANYOLES
 • 4 JUDY GARLAND I STONEWALL

Activitats

September 2014
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
image
Speed

Improve site speed performance

RokBooster
image
Search

Ajax powered site and Google search

RokAjaxSearch
image
Layouts
Multiple RokSprocket layout and theme options. Layouts and themes.

Several content display options to choose and configure.

Read the whole story

Noticies principals

 • 1

Top Galleries

Premis

Entrega de premis a la LGTB

1

Premis

Entrega de premis a la LGTB

1

Premis

Entrega de premis a la LGTB

1

Top Reviews

 • / Abr 15, 2014 ALCANYIS-DELTA DE L'EBRE EN BICICLETA

  1,2,3 i 4 de maig de 20

  Alcanyís-Delta de l'Ebre en bicicleta

  SORTIDA: Ens trobarem a les 6.00 al metro de Palau Reial. Sortirem en cotxes per arribar al pàrquing de RENFE de L'Aldea. Ens hi esperarà un autocar que ens portarà a Alcanyís on arribarem cap a les 10.00.

   

  DESCRIPCIÓ GENERAL:

  Dijous 1: Alcanyís-Arnes.Cap  a les 10.00 començarem un recorregut de 47 km en bici per la via verda fins a Arnes . Al  migdia dinarem de picnic  a Torre del Compte. Seguirem en direcció a Vallderoures. Cap a les 19.00 arribarem a Arnes  on passarem la nit en un hotel a mitja pensió .

  Divendres 2:  Arnes-Tortosa. A les 10.00 sortim tot observant el marc incomparable dels Ports i mitja hora després serem a Horta de Sant Joan. Passarem pel poble. Tot seguit agafarem la via verda que acompanya el riu Canaletes. Ens hi  banyarem. Caldrà portar llum per creuar els 19 túnels.. El picnic del migdia es farà a l’antiga estació de Benifallet. A la tarda  tot resseguint l'Ebre, passarem per Xerta i Aldover. Cap al tard serem a Tortosa. El recorregut haurà estat de 49 km. Ens allotjarem en un hotel a mitja pensió.

  Dissabte 3: Tortosa-Deltebre. A les 10.00 farem un itinerari cultural per Tortosa. Un cop acabat ens dirigirem a Amposta on dinarem de picnic. A la tarda agafarem el carril  bici “Camí de Sirga” que segueix el curs del riu i que ens portarà cap  a Deltebre. Haurem recorregut 30 km més. Ens allotjarem a l’alberg de joventut.

  Diumenge 4: Relax. Passejada suau pel Delta i observació d’ocells i bany al mar si el temps acompanya.  Al migdia dinarem arròs a un restaurant de la zona.

  A la tarda tornarem cap a Barcelona

  Llegir més
 • / Jun 4, 2014 Aiguamolls de l'empordà

  Diumenge 6 de juliol de 2014

  Aiguamolls de l’Empordà

  (Alt Empordà)

   

  LLOC DE SORTIDA:  Quedem a les 7.30 h del matí a Sant Andreu Arenal (metro Fabra i Puig), per anar cap a Castelló d’Empúries, on esmorzarem.

   

  DESCRIPCIÓ GENERAL: Per fi arriba la popular sortida de l’estiu del grup de muntanya a la platja! Des del pont de la Muga agafarem el GR-92 (sender del Mediterrani) en direcció al Cortalet, centre d’informació del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, on farem una visita ràpida a l’exposició permanent. Continuarem pels Aiguamolls aturant-nos als aguaits per observar ocells. Arribarem a la platja nudista de Can Comes on tindrem temps per fer un bany i dinar. Després de descansar travessarem la desembocadura de la Muga per seguir el camí natural d’ombra arbòria de ribera fins a Castelló d’Empúries. Després de fer un refresc i una passejada pel centre històric de la vila comtal farem via cap a Barcelona on preveiem arribar a les 20 h.

  Llegir més
 • Super User / Set 26, 2014 Serveis

  Accés i consulta en sala

  El Centre de Documentació disposa d'una Sala de Consulta amb 66 punts de lectura, El fons bibliogràfic es pot consultar gratuïtament dins l'horari d'obertura del Centre. 

  Llegir més
 • 1
porn