Activitats

February 2015
Dil Dim Dic Dij Div Dis Diu
1
3
5
8
10
12
13
17
19
24
26
27

Nova seu del Ball del Casal

Casal de Barri Pou de la Figuera

El Ball del Casal Lambda ha canviat de lloc de trobada, ara més a prop del Casal.

 

Sant Pere Més Baix, 70. Entrada gratuïta!!!

Guanyadors dels Premis Lambda 2014

 Estudi sobre el professorat gai, lesbià, bisexual i transexual a Catalunya

Noticies principals

 • 1

Top Galleries

Festigailesbià

Presentació a l'Hotel Axel

Les més vistes

 • / Jun 4, 2014 Aiguamolls de l'empordà
  Diumenge 6 de juliol de 2014
  Aiguamolls de l’Empordà
  (Alt Empordà)

   

  LLOC DE SORTIDA:  Quedem a les 7.30 h del matí a Sant Andreu Arenal (metro Fabra i Puig), per anar cap a Castelló d’Empúries, on esmorzarem.

   

  DESCRIPCIÓ GENERAL: Per fi arriba la popular sortida de l’estiu del grup de muntanya a la platja! Des del pont de la Muga agafarem el GR-92 (sender del Mediterrani) en direcció al Cortalet, centre d’informació del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, on farem una visita ràpida a l’exposició permanent. Continuarem pels Aiguamolls aturant-nos als aguaits per observar ocells. Arribarem a la platja nudista de Can Comes on tindrem temps per fer un bany i dinar. Després de descansar travessarem la desembocadura de la Muga per seguir el camí natural d’ombra arbòria de ribera fins a Castelló d’Empúries. Després de fer un refresc i una passejada pel centre històric de la vila comtal farem via cap a Barcelona on preveiem arribar a les 20 h.
  Llegir més
 • lambda / Nov 25, 2014 Ruta del Císter

  6-7-8 de desembre de 2014

  RUTA DEL CÍSTER (Conca de Barberà - Urgell)
   
  SORTIDA: Quedarem a la sortida del metro Palau Reial (línia 3) a les 8 hores. Desplaçament en cotxes particulars.
   
  DESCRIPCIÓ GENERAL:
  Un ruta mítica que uneix tres monestirs cistercencs: Santes Creus, Poblet i Vallbona de les Monges. En aquesta sortida hi haurà cultura, espiritualitat i senderisme. Visitarem els tres monestirs i farem a peu el tram que uneix Santes Creus i Poblet.
   
  El primer dia sortirem de Barcelona en direcció a Santes Creus, en arribar farem una excursió per dinar pels voltants i a la tarda visitarem el monestir. Ens allotjarem a l'alberg de Santes Creus i soparem El segon dia ens aixecarem d'hora i farem la ruta a peu cap a Poblet, passarem per Figuerola del camp, Montblanc i l'ermita de Sant Joan. El sender de 35km està ben senyalitzat. A la tarda arribarem a Poblet on ens allotjarem a l'hostatgeria del monestir. Qui vulgui es pot aixecar a escoltar matines a les 5.15 de la matinada. 
   
  Llegir més
 • Super User / Oct 13, 2014 MATAGALLS-MONTSERRAT III (St. Quirze Safaja – St. Llorenç Savall)

  Diumenge 26 d’octubre de 2014

  SORTIDA:     

  Quedem a l’estació d’autobusos de Sant Andreu Arenal (metro Fabra i Puig línea 1) a les 9:35 hores ja esmorzats. En principi agafarem l’autobús de línea Sagalés en direcció Santa Maria d’Oló, per baixar a Sant Quirze Safaja; per tant cal puntualitat. Però si s’hi apunta prou gent anirem en autocar, sortint a la mateixa hora i del mateix lloc.

  DESCRIPCIÓ GENERAL:

  Aquest any proposem realitzar la 3ª etapa de la travessa Matagalls - Montserrat, com sempre senyalitzada amb marques de dues franges, una verda i l’altra vermella, si bé seguirem a vegades trams antics o desviant-nos per visitar indrets d’interès.

  Arribats a Sant Quirze Safaja (650 m), tindrem un breu moment per fer un cafè, però heu de venir esmorzats degut a la tardana hora de sortida i que dinarem d’hora. Iniciat el camí, anirem cap el Coll de Poses (695 m) on agafarem la ruta del Matagalls – Montserrat.  Pujats al Collet de les Termes, i passant per l’Era de les Cases, trobarem l’ermita de Sant Julià d’Uixols (908 m), on dinarem cap a les 13 hores. Del Coll d’Ases (867 m) començarem a descendir -pel Collet del Pi d’en Guàrdia (758 m) i el Collet del Vinardell (743 m)- cap a Sant Llorenç Savall (473 m), on tindrem temps de refrescar-nos abans de tornar a Barcelona a les 19 hores en autobús de línea i tren, o en el seu cas l’autocar.

  Si fa bon dia, gaudirem de les millors vistes dels Cingles de Gallifa i de Sant Llorenç del Munt, amb la Mola i el Montcau com a cims emblemàtics.

  Recordeu portar el carnet de la travessa si heu fet trams anteriors.

  Llegir més
 • / Gen 5, 2010 Qui som?

  El Casal Lambda és un centre associatiu sense ànim de lucre que té com a objectiu la normalització del fet homosexual. Des de 1976 ofereix a gais i lesbianes un espai de trobada i orientació, i disposa d'un centre d'informació i documentació sobre sexualitat dirigit a professionals i investigadors. El Casal Lambda porta a terme un important treball de projecció social amb les seves activitats culturals i el treball continuat de sensibilització envers les institucions públiques, els partits polítics i el conjunt de la societat.

   

  L'objectiu principal del Casal Lambda és la normalització social de l'homosexualitat. La manca d'aquest reconeixement social porta sovint a gais i lesbianes a recloure la seva vida sexual i afectiva en cercles tancats i els causa dificultats per assumir-se, a la vegada que es produeixen situacions de discriminació.

   

  El Casal Lambda pot dur a terme la seva tasca gràcies a les aportacions econòmiques del seus associats i associades i al treball voluntari i desinteressat de moltes persones.

   

  Ens podeu trobar al Carrer Verdaguer i Callís, 10, Barcelona (a prop del Palau de la Música).

   

  I també a les xarxes socials Facebook i Twitter.

   

   

  Llegir més
 • / Gen 5, 2010 Què fem?

  El Casal Lambda dóna tota una colla de serveis  i desenvolupa  tot un seguit d'activitats d'esbarjo, culturasl, artístiques, etc, com les que detallem:

   

  SERVEIS

  Els serveis del Casal Lambda són accessibles a tothom que els sol·liciti. Consten d'un SERVEI D'INFORMACIÓ, que facilita adreces, informació i la inscripció a diverses activitats, dóna informació del funcionament i els horaris dels grups del Casal i del servei d'assessorament o bé t'orienta on buscar la informació que demanes. És molt possible, però, que la informació que cerques sigui al CENTRE DE DOCUMENTACIÓ ARMAND DE FLUVIÀ, que és el fons documental més complet de l'Estat espanyol sobre temàtica homosexual: té biblioteca, videoteca i hemeroteca, amb publicacions d'arreu i un arxiu històric del moviment gai i lèsbic. Si necessites alguna atenció especialitzada, et pots adreçar als nostre servei d'assessorament: l'ASSESSORIA PSICOLÒGICA, l'ASSESSORIA JURÍDICA o el SERVEI D'ACOLLIMENT.

   

  ACTIVITATS

  El Casal Lambda t'ofereix un ventall d'activitats que es recullen a l'agenda mensual. Els diferents grups del Casal tenen espais de trobada i activitats pròpies. Recorda que sempre pots informar-te'n tot trucant al Servei d'Informació. Aquí tens un resum de les activitats principals:

   

   

  EL BALL DEL CASAL

  Un diumenge al mes organitzem un ball per compartir una bona estona musical amb els amics. Hi pots ballar des d'un tango, un pasdoble o un bolero a la cançó més candent de l'estiu,  passant pels èxits de la Shakira.  Per saber amb tota seguretat els dies i el lloc dels balls, que acostumen a fer-se el tercer diumenge de cada mes,  consulta la nostra agenda.

   

   

  EXCURSIONS

  El grup de muntanya organitza sortides mensuals de senderisme per tot Catalunya. Bàsicament són sortides de caminar, però també se'n fan per anar a  esquiar, a la platja o per fer acampades.

   

   

  MOSTRA DE CINEMA FIRE!!

  Aquesta activitat se sol realitzar a final de juny i principi de juliol. Durant una setmana i mitja es realitzen projeccions de les últimes novetats en cinema de temàtica homosexual, es ret homenatges a la trajectòria filmogràfica de diferents directors i directores i  paral·lelament es realitzen diverses festes, en discoteques, i altres actes. A la Mostra s'hi pot  veure bon cinema a bon preu i, si t'interessa el tema, segur que també hi podràs col·laborar com a voluntari o voluntària.

   

  Llegir més
 • / Abr 8, 2010 INFORMACIÓ

   

   

  Els objectius del Servei d'Informació són:

  • INFORMAR als gais i les lesbianes que ho requereixin, tant a nivell particular com professional, sobre totes aquelles qüestions relatives al fet homosexual, a les relacions afectives i sexuals entre persones del mateix sexe, del moviment associatiu de gais i lesbianes en general i del Casal Lambda en particular: la vida associativa, comissions de treball, grups i activitats. També es donen altres informacions adreçades a joves (PIJ) punt d'informació juvenil.
  • ACOLLIR als gais i les lesbianes i als seus amics i familiars en llurs necessitats personals i socials, tot estimulant la seva responsabilitat i col.laboració en la normalització del fet homosexual.
  • CONTACTAR I COL.LABORAR amb persones, associacions, projectes ciutadans i organismes de Catalunya, Espanya, Europa i altres parts del món que treballen per la normalització del fet homosexual, pel que fa a l'intercanvi d'informació i documentació, així com de les seves experiències en aquests camps.

  De quina manera et pots informar:

  Personalment a la seu social del Casal Lambda, carrer Verdaguer i Callís núm. 10, de dilluns a dissabte, de 17 a 21h

  Telefònicament, trucant al 933195550, de dilluns a divendres, de 17 a 21 h, i dissabtes,  de 18,30 a 21 h.

   

  Tipus d'informació que hi trobaràs:

  • Informació general a curt termini i a llarg termini:
   • Lleure (bars, discos, cafès, activitats organitzades per altres organitzacions gais i lesbianes).
   • Associacions de gais i de lesbianes del pais i d'arreu.
   • Serveis de salut, MTS i Sida.
   • Serveis d'atenció social i juvenil del pais.
  • Informació Interna del Casal:
   • Organització interna del Casal.
   • Nom, funcions i contacte del personal del Casal.
   • Comissions de treball.
   • Grups del Casal.
   • Serveis del Casal.
   • Activitats.

  El Servei d'Informació està ubicat al centre associatiu del Casal Lambda, al carrer Verdaguer i Callís número 10 de Barcelona, inaugurat l'any 2001, amb accés directe i a peu pla des del carrer.

  Com és l'equip d'informació :

  • 1 cap del servei: organització, coordinació i atenció al públic.
  • informadors/es voluntaris i voluntàries de dilluns a dissabte per la tarda.
  Llegir més
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32

Informació práctica

 

 

El Centre de Documentació Armand de Fluvià, que és biblioteca, hemeroteca, videoteca i arxiu històric del Casal, conté prop de 3000 llibres, 2000 pel·lícules, 200 títols de revista i un recull de premsa iniciat a finals dels anys 70 per Armand de Fluvià. El Centre de Documentació, que disposa d'una sala de consulta,  és usat  per centenars d'estudiants que hi troben el material necessari per als seus treballs i també per professional de tota mena: professors, periodistes, escriptors, etc.

Els llibres i els dvds es poden endur a casa, pel sistema de préstec, els socis gratuïtament i els no socis pagant una quota mòdica, amb un carnet específic del centre.

 

Els objectius del Centre de Documentació són:

 • RECOPILAR DOCUMENTACIÓ escrita i audiovisual sobre el fet homosexual i altres temàtiques d'interès prioritari per joves gais i lesbianes, tot posant-la a disposició del conjunt de la societat. 

 • CONTACTAR I COL.LABORAR amb persones, associacions, projectes ciutadans i organismes del país i de fora,  que treballen per la normalització del fet homosexual, pel que fa a l'intercanvi d'informació i documentació, així com pel coneixement de les seves experiències en aquests camps. 

 • Estimular l'ESTUDI, LA INVESTIGACIÓ i l'elaboració de DOCUMENTACIÓ sobre totes aquelles qüestions relatives al fet homosexual.

 • DESENVOLUPAR I PUBLICAR documentació i material divers per a la formació de professionals i la sensibilització de la societat sobre el fet homosexual.

 

Tipus de documentació que hi trobaràs:

 • Llibres

 • Revistes

 • Videos

 • Dossiers de premsa

 • Carpetes temàtiques

 • Arxius de documentació

 • Arxiu històric de l'Institut Lambda i del Casal Lambda

 • Fons documentals particulars sobre l'homosexualitat

 • Fulletons

 • Posters

 • Guies,...

 

Composen l'equip de documentació:

 • 1 cap de documentació: organització, coordinació, consultes especialitzades i atenció al públic. (Present al centre els dimecres i divendres)

 • 1 noi fent pràctiques: atenció al públic, classificació i manteniment.

 • voluntaris/àries per a l'atenció al públic, préstec i l'actualització del catàleg.

 

Horari d'atenció:

 • Dilluns, dimecres, dijous i divendres de 17h a 21h. 

 

Contacte:  

 • Carrer Verdaguer i Callís, 10, Barcelona
 • Telèfon: 933 195 550
 • Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • Casal lambda

  Grup de Joves

  Tens entre 18 i 30 anys? Tens propostes engrescadores?

  Vine a coneixe'ns

  Informació del grup
 • Casal lambda

  Número 80 de la Revista Lambda.

  Número dedicat al FIRE 2014, la Llei contra la LGTBfòbia, entrevista a Toni Cruanyes, ...

  Versió pdf
 • Casal lambda

  Grup de Dones

  Espai de trobada i al mateix temps contribuïr a la normalització del fet lesbià.

  Vine a coneixe'ns

  Informació del grup
 • Casal lambda

  El Casal Lambda t'ofereix un ventall d'activitats que es recullen en l'agenda mensual

  Informació

  Mosaic displays blocks of content, whether images, text or both.
 • 1
porn

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Veure Política