Paradeta de Sant Jordi 2018 del Casal Lambda

Novament el Casal surt al carrer amb motiu de la Diada de Sant Jordi, 23 d'abril. Hi ha moltes maneres de donar visibilitat al col·lectiu i una d'aquestes opcions es la cultura i concretament la literatura.

Aquest any ens podreu trobar a l'alçada del número 39 de Les Rambles, (parada 115) molt a prop del carrer Nou de la Rambla, de 10h del matí a 21h de la nit.

Tindrem novetats de narrativa, assaig, infantil,... , escriptors i escriptores signant els seus llibres, i posarem a la venda llibres de segona mà a 2€, 3€ i 4€. Tots els beneficis aniran al manteniment i a la compra de nova bibliografia pel Centre de Documentació Armand de Fluvià del Casal Lambda. Us hi esperem!!!

 

 

 

(Cliqueu la imatge per fer-la més gran)

 

(Cliqueu la imatge per fer-la més gran)

 

(Cliqueu la imatge per fer-la més gran)

Gravació d'un vídeo de sensibilització sobre la temàtica del suïcidi

Aquest divendres 23 i dissabte 24, si no vau participar en la sessió de gener, us convidem a participar en la gravació d'un vídeo de sensibilització sobre la temàtica del suïcidi. Un projecte del Servei d'Assessorament Psicològic del Casal, en Col·laboració amb Mario Allegranzi, Jaume Ulled i L'Amore È Uguale Per Tutti.

Uns pocs minuts del teu temps, poden ser molt importants per als que ho vegin! Podeu triar venir en qualsevol moment el 23 de febrer entre 19:00 i 21:00 o el 24 de febrer entre 14:00 i 17:00.

Nou número de la Revista Lambda

Ja podeu consultar el nou número de la revista Lambda, amb articles sobre l'homofòbia a Catalunya, 3 anys de l'aprovació de la llei contra LGTBIfòbia, entrega del primer premi de "Concurs de curtmetratges, IMPLICA'T", recomanacions literaries, i molts més. Recorda que la pots trobar al Casal Lambda i altres locals de la ciutat de forma gratuïta, però si et subscrius, la pots rebre a casa.

Més info: http://www.lambda.cat/index.php/pages/revista-lambda

Revista Lambda número 83

 

porn

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Veure Política