Servei d'acolliment

QUI SOM?

El Servei d'Acolliment el porta un grup de persones voluntàries que treballem coordinades amb el servei d'informació, el centre de documentació i les assessories.

QUI EN POT GAUDIR DELS NOSTRES SERVEIS?

Tothom que ho necessiti pot acudir-hi, La nostra tasca va dirigida a: joves, mares/pares, amics, familiars, mestres, educadors i a tots aquells serveis socials que tinguin una incidència en el camp formatiu i educatiu vinculat a la sexualitat.

EN QUÈ ET PODEM AJUDAR?

Et podem ajudar, si et cal, amb una atenció més personalitzada, davant l'evidència de la teva orientació homosexual i sempre que necessitis assessorament.
Et podem ajudar  en l'autoacceptació i la vivència de l'homosexualitat.

ON ENS POTS TROBAR?

Pots venir personalment al Casal Lambda, de dilluns a divendres, de 19 a 21 h., i dissabtes, de 18,30 a 21 h. Aconsellem, però, de trucar abans al telèfon 933 195 550 o envia'ns un missatge a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  per quedar. Cal tenir en compte que el mes d'agost el Casal està tancat per vacances.

DE QUINS RECURSOS DISPOSEM?

A més de tots aquells recursos de què disposa el Casal, és fonamental el tracte humà. D'altra banda disposem del suport de pares i mares que orienten puntualment quan hi ha necessitat i disposem també del suport professional d'una psicòloga. Et facilitarem lectures, vídeos i, a més a més, pots participar en les activitats que organitzen els diferents grups del Casal que també serveixen de suport en aquesta orientació.

porn

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Veure Política